13. tammikuuta 2013

6 VUOTTA!

Kisutyynyn sai tänään lahjaksi viisivuotisjuhliaan viettänyt ihana tyttönen!

Oih ja voih! En olis osannut arvata, millaisen ihanan kommenttivyöryn te saitte aikaan, kun tuon edellisen postauksen kirjoitin. Olette ihania! Kertakaikkisen ihania. Oon kyynelsilmässä niitä lukenut ja tallettanut kauniit sanat, hauskat tarinat ja terveiset ympäri Suomen ja maailman muistakin kolkista tuonne sydämeni sopukoihin. Talteen, ettei ne unehu. On ihan älymahtava asia, että kuinka sitä voikaan vaikuttaa omilla teoillaan muihin ja muiden tekemisiin, ihan niinku monet vaikuttaa muhunkin. Mutta että minussa on vaikutusta. Ihmeellistä. Se ilo, onni ja inspiraatio teiltä minullekin päin, mitä minä tässä bloggauksessa saan teiltä lukijoilta, vaikkei me ees (useinkaan, koskaan tavallisessa maailmassa) nähdä, se on iso ja merkittävä asia. Oon kauhean iloinen, että niin moni on inspiroitunut täältä ja saanut vaikka puikot heilumaan vuosikymmenten jälkeen tai ihan mitä vaan, ompelemaan tai tekemään jotain muuta, mutta pikkiriikkisen minun ansiostani. Sata sydäntä tähän. Ne on kaikki teille minulta!

Aloitin kirjoittamaan ja jakamaan käsitöitäni valokuvien kera maailmalle kuusi vuotta sitten. Tänään juhlitaan sitä. Tästä on kuulkaas hyvä jatkaa. Kiitos!

Nyt on vielä synkkäriarvonnan paikka. Arvon kaksi kuvan kaltaista kisutyynyä, valitsemallasi värimaailmalla. Eli jättämällä kommentin ja väritoiveen, osallistut kuusivuotisarvontaan! Onnea matkaan!


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Oh and oh! I couldn't have guessed what kind of a wonderful avalanche of comments flood over me when I wrote my previous post. You guys are so sweet! Utterly wonderful. With tears in my eyes I have read and saved the beautiful words and funny stories and greetings from Finland and around the world, and will keep them in my heart. I don't want to forget. It is an incredibly awesome thing how it is possible to influence others and their doings with what I do, just like many of them have affected me. That I have an impact on things, it's amazing. The joy and happiness and inspiration I get from you readers (even though I rarely see you in the real life), is something very big and meaningful. I'm so very happy that so many people get inspiration from here and for example have started knitting after years of not doing anything. Or anything else, started sewing or doing at least something small, thanks to me. I can't express my love enough but hunders and hunders of . They're all from me to you!


I started writing and sharing my work through images six years ago. Today is a day for celebration. It's good to continue from here on. THANK YOU!

To celebrate the birthday of my blog, I'm organizing a lottery, where the prices are two cat pillows, similar with the ones in the picture. You can participate by commenting and telling, that in case you win, which color you would prefer on the price pillow. Good luck!

♥ 

edit: Aikaa osallistua arvontaan on 23. tammikuuta saakka! You final date to participate in the lottery is the 23rd of January!


168 kommenttia:

 1. oi! mustaa, harmaata ja pinkkiä, ennen kuin keksin muita värejä ja muutan mieleni! onnea kuusivuotiaalle. :)

  VastaaPoista
 2. Harmaata ja mustaa täälläkin! Komppaan edellisen postauksen kiitollisia ja inspiroituneita lukijoita.

  VastaaPoista
 3. Kuusi vuotta! Huikaisevaa. Jatka samaan malliin. :) Tykkään tosi paljon sun värikkäistä käsitöistä yms vaikken ite tykkää värejä juuri käyttää.. Kisu ois kiva jos siinä ois mustaa, harmaata, valkosta, tai ruskeeta. Tai vaihtoehtoisesti ihan mitä vaan lapsille sopivaa väriä ;)

  VastaaPoista
 4. Pinkkiä, kiitos. Se on kolmivuotiaani lempiväri.:) Onnea sinne kuudesta vuodesta; ihan sieltä asti en ole seurannut, mutta Tilli Mössönpojasta asti kuitenkin. Kiitos blogistasi!

  VastaaPoista
 5. Haluun mukaan arvontaan ja jos voitan, toivon väriksi jotain pinkkiä ja sen seuraksi jotain...mikä siihen sitten sopiikin.

  VastaaPoista
 6. Onnea!
  Pinkkinä tai violettina :)
  -piipaa

  VastaaPoista
 7. Onnea onnea! Ihana, inspiroiva, värikäs blogi sinulla!

  Harmaan ja mustan sävyt kolahtavat täälläkin. Ripaus väriä varmasti piristäisi!

  VastaaPoista
 8. Aika hyvin kyllä kuusi vuotta bloggaamista! Onnittelut siis reippaalle eskari-ikäiselle. Ja ilman muuta mukana arvonnassa. Mitääs värejä? Vihreä voisi olla kiva pääväri kissalle. :)

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea kuusivuotiaalle! Laskujeni mukaan oon ollu niistä mukana 5 ja ½. Yllärikissa olisi kaikista kivoin, värisilmäsi tuntuu olevan aika pettämätön.

  VastaaPoista
 10. Enpä ehtinyt edelliseen postaukseen kommentoimaan, mutta tykkään hirmusesti sun blogista. On hyvin inspiroiva ja tykkään sun tyylistä kirjoittaa. Onnea myös kuusivuotiaalle! :) Mulle kävis ihan minkävärinen vaan, kunhan ei ole tummanpunaista. Yhdistelet niin kivasti värejä, että jos satun voittamaan niin kaikki käy (paitsi se punanen :)).

  VastaaPoista
 11. Onnea! Mustaa valkoista ja pinkkiä tai turkoosia!

  VastaaPoista
 12. Ihanaa! Harmaa, valkoinen, musta, puuteri.... <3

  -nenna

  VastaaPoista
 13. Onnea kuusivuotialle! Sun blogisi on yksi mun lemppariblogeista, oikea inspiraation lähde. Jos arpaonni suosii, niin pinkkiä kiitos. :)

  VastaaPoista
 14. Onnea! Sulla on täällä kyllä hienoja juttuja, enkä ihmettele, että edellinen viestisi sai ihmiset reagoimaan ympäri maailmaa.

  Joitain poikavärejä voisit yhdistellä, jos voitan.

  VastaaPoista
 15. Onnea kuudesta vuodesta! Toivon paljon inspiroivia blogivuosia lisää! :) Kisutyyny on aivan ihana ja varmasti olisi suosikki 9 kk - ikäiselle tytölleni, joka tykkää kisuista mahottomasti. Tummaa keltaista, ruskeaa, oranssia tai violettia!

  VastaaPoista
 16. Ihana kisu ja ihan blogi! Lempiväreinä esim. mustavalkoinen pinkillä ja keltaisella.

  VastaaPoista
 17. Onnea melkoisesta blogitaipaleesta! Kisu on huippusöpö :) Kelta-oranssi-pinkki ♥

  VastaaPoista
 18. Onnea ihastuttavalle blogille!
  ja kisutyynyyn sopis pinkkiä ja harmaata ainaski, sellaista mistä 5- vuotias tykkää, kyllähän Sä tiedät:)

  -paukku

  VastaaPoista
 19. Onnea Tiina <3

  Kauheen vaikee valita väriä! Tehään niin, että jos sattuisin voittamaan, saat sinä valita värit, kun tiiät mun mielen ja silleen :)

  VastaaPoista
 20. Oranssit kissat on ihania. Omat harmaan raitasia joten väriä kaivattais... ;)

  VastaaPoista
 21. Juurikin tuommoinen kuvan kaltainen turkoosihtava ois tulevalle poikavauvalle sopiva! :)
  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista!

  -Paula H.

  VastaaPoista
 22. Oih, onnea! Täähän on ihan eskari-iässä jo! :)

  Kisulle väriksi toivoisin joko mustaa, harmaata ja valkoista tai sitten pinkkiä, lilaa ja turkoosia.. Oikeesti käy kyllä ihan mikä vaan, vaikka vihreä ja keltainen tai miltä vaan tekijästä sillä hetkellä oikealta tuntuu!

  VastaaPoista
 23. Paljoon oonneeaaa vaaaaaan! Myös minä olen onnekas, kun tänne tieni sattumalta löysin. Kisumisumasu! Vihreähän meille passaisi tai vaikka beige. Eipä ole kissaa karvoihin katsominen.

  VastaaPoista
 24. Onnea ihana! Jos voittaisin, niin kisu olisi täydellinen musta-valko-oranssina :3

  VastaaPoista
 25. Onnea IIIIHaHaHanalle kuusivuotiaalle blogille! Tää on yks mun kestosuosikkiblogi. :) (varmaan joskus inspiroidu!:n kautta eksyin, onneksi!) niin ja värillä ei niin väliä, kaikki kisut on ihania.

  VastaaPoista
 26. Onnea bloggausurasta ja muustakin ihanasta :)
  Murretun sävyinen kisu, keltainen ruosteenpunainen oranssi oliivinvihreä ruskea, joku sellainen olisi meille ihan omiaan ;)

  VastaaPoista
 27. Our very own cat pillow? How exciting! I cannot believe that you have been writing for 6 years! I suppose I have been writing since 2008 - so I guess about 6 years myself, but I am not as active as you and I don't always remember to write about interesting things. I wish that I had a little family to write about! If I win I think I would like the cat to be either bright pink or yellow!

  VastaaPoista
 28. Onnea! :) Jotain keltaista toivon minä.

  VastaaPoista
 29. Onnea kuusivuotiaalle blogille! :)Jos onni suosisi, saisin tyttären huoneeseen kelta-mustan kissatyynyn, hän olisi maailman onnellisin tyttö :)

  VastaaPoista
 30. onnittelut! leijonankeltaisen kisutyynyn haluaisi hän... tai kuvan kaltaisen turkoosin tai ihan minkä vaan :) -Laura-

  VastaaPoista
 31. mullekin tuli tippa linssiin noista kommenteista, ihania! keltainen kisu, tai sit oikeen hempee keväinen pastellimisu, mintunvihreetä ja semmosta. joo, pastellikisu! ja onnea vuosista!

  hanna

  VastaaPoista
 32. Joku reippaan ja raikkaan värinen. Keltainen tai vihreä tai violetti tai oranssi tai pinkki tai turkoosi tai...

  VastaaPoista
 33. Onneaonnea! Ja ooh, meillä toivottaisiin kisutyynyä muuten juuri samalla värityksellä kuin kuvassa, mutta turkoosin tilalla (pirteä) vihreä! Ihana <3

  VastaaPoista
 34. If you send to denmark, i would be happy to win a cat in any colour. But maybe rosa could be your inspiration.
  I love the cat, and i love your blog. It is fantastic inspiration!

  Julie

  VastaaPoista
 35. Ooh, ihanaa! Ja onneksi olkoon! Onko mintun vihreä valikoimassa? Ja jos ei, niin sitten vaalean harmaa tai tummanharmaa.:)

  neitinomad

  VastaaPoista
 36. Onnea 6-vuotiaalle! Aivan ihana tämä blogisi ja täynnä inspiraation lähteitä! Pipot piti tehdä lähes siltä istumalta (tulevalle vauvalle ja itselle) ja lisää tulossa jahka toiset työt saan puikoilta :) Tyynyn kelpuuttaisin unisex värisenä, vaikka pinkki-lime. Vielä ei tietoa kumpi sieltä poikatrion jatkoksi maaliskuussa syntyy ;) -Piia

  VastaaPoista
 37. Hei, en ehtinyt kommentoimaan aiempaa postaustasi, mutta kerronpa tässä näin, että joku 1-2 vuotta sitten eksyin blogiisi. En millään muista mitä kautta tänne päädyin, mutta ihanan pirskahtelevan positiiviseen asenteeseesi ja rakastettavaan värimaailmaan ihastuneena kahlasin varmaankin koko blogin läpi ja jossain vaiheessa tajusin joskus aiemminkin eksyneeni johonkin edelliseen blogiisi (ehkäpä?). Jäin lukijaksi saman tien, ja jossain vaiheessa hoksasin sinun olevan se suosikkini siinä yhdessä ohjelmassa vuosia sitten :D Vielä joskus lähitulevaisuudessa aion uudelleenaktivoitua neulomisen saralla, ja jotain pilvi-pipari-reunaista varmasti kokeilen.
  Näiden saatesanojen myötä toivon onnettarelta vaalean liila-vaalean turkoosi-valkoinen -värimaailmalla toteutettua kissatyynyä.
  Niin ja hirmuiset onnittelut blogisynttäreidesi johdosta!
  -Ilenna

  VastaaPoista
 38. onnea 6-vuotiaalle ihanalle ja inspiroivalle blogille! jos arpaonni suosisi niin toivoisin kisun väriksi ainakin keltaista ja punaista; ne kun tuntuvat olevan meidän poikavauvan lemppareita.

  -eeva j.

  VastaaPoista
 39. If you're sending to the USA, I would request a grey kitty pillow (with a pink nose of course). What a lovely, cozy prize. :3

  VastaaPoista
 40. Helou ja terveisiä Oulusta! Minäkin kuulun niihin blogiisi ihastuneisiin ja töistäsi inspiroituneisiin <3 Eniten innostuin kirjomisesta, jota käytänkin nykyään aina mm. kortteihin. Muutenkin kirjominen on vienyt mukanaan, seuraavaksi kokeilussa "mummomainen" ristipistotyyny ja omien mallien suunnittelu :) Kiitos kun jaat ihania kuvia, ihania töitäsi, ihania lasten kuvia ja kaikkia muita ihania :D Paaaaljon Onnea blogin synttäreiden johdosta, ja mooonia monia vuosia lisää <3 Sängylleni voisi muuttaa minkä värinen kissa tahansa. Pastellisävyjä huoneestani ei löydy, mutta jos mahdollisen voiton sattuessa, minua miettiessä semmoinen värimaailma tulee mieleesi, niin se se sitten on :) Mukavia päiviä!

  VastaaPoista
 41. Oih ihanuutta. Onnea ja ilo on ollut lukea ja inspiroitua jo monta vuotta.

  VastaaPoista
 42. Paljon Onnea! Onnea on ollut saada seurata blogiasi, toivottavasti kaaaaauuan jatkossakin! Pilvisukkalangat ostettu... Kutonut olen kyllä nytkin paljon, mutta pilvineulomuksia en ole vielä kokeillut. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja jos niin hyvä on käy, tyynyä toivoisin keltaisena tai pinkkinä. =)

   Poista
 43. Onnea kuusivuotiaalle! Ei ne kommentit viime postaukseen ihan tyhjästä tullut, jatka samaan ihanaan malliin! :) Turkoosi ja harmaa ois ihanat värit, tai sit jopa sellanen joku hienon kirjava kolmiokangas hyvissä väreissä, meil on aina ollu täplikkäitä kissimirrejä kotona :)

  VastaaPoista
 44. Rutkasti Onnea! Mahtava blogi. Turkoosi ja ruskeaa....

  VastaaPoista
 45. Onnea 6-veelle!! Meille vois kotiutua joku limenvärinen kissatyyny, mausteena ruskeaa. :)

  VastaaPoista
 46. Onnea paljon! Mulle mustavalkoista :)

  VastaaPoista
 47. 6-vuotiasta onnitellen, valkoista kisua tavoitellen :)

  VastaaPoista
 48. Mahtava saavutus, kuusi vuotta aktiivista bloggaamista ja lukemattomia ihania ideoita! Keltainen kisu olisi ihana :)

  VastaaPoista
 49. Onnea 6-vuotiaalle ;) Keltaista voisi olla meidän kisussa ♥

  VastaaPoista
 50. Onneaponnea kuusivuotiaalle! Toivottavasti joskus itsekin juhlin sellaisia lukuja. :) Itse asiassa juuri tuollainen kuvan turkoosi kisu olis aivan mahtavuutta!

  VastaaPoista
 51. Paljon onnea synttärisankarille! ;) Tekijä saa päättää värin, koska jokatapauksessa siitä tulee superihana! :)

  VastaaPoista
 52. Synttärionnittelut, osallistutaanpa samalla kissan arvontaan. Väriin en osaa heti sanoa mitään, apuva!

  VastaaPoista
 53. oi oi oi! mikä ihana postaus ja ihana blogi kans. kisu voisi olla vaikka okra-vaaleanpunainen... mukavaa viikkoa kuusivuotiaalle!
  - elina

  VastaaPoista
 54. oi ehdottomasti haluan olla arvonnassa mukana! kaikki sun tekemä on niin huiman kaunista ja inspiroivaa. ja kisun värimaailmaksi voisin toivoa jotakin melko hempeää mutta silti värikästä - kuviotkaan ei ollenkaan haittaisi ♥

  VastaaPoista
 55. Minä myös! Harmaa tai ruskea olisi ihana.

  VastaaPoista
 56. Ihana blogi, onneksi löysin uudelleen kun kaikki kirjanmerkit hävisi vanhan koneen myötä... Pidän karkkiväreistä, pinkki on suosikki.

  VastaaPoista
 57. Ihana tyyny! Minä toivon mintunväristä. Voi kun kerrankin onni potkisi! :)

  Kaikkea hyvää!

  Mustahukka (mustahukka@gmail.com)

  VastaaPoista
 58. Onnea kuusivuotiaalle. Meille sopisi oranssi tyyny, kun nuo omat karvakaverit ovat punanaamioita.

  VastaaPoista
 59. Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja olen koukussa! Vaaleanpunainen tai pinkki kisutyyny olisi ihana :).

  VastaaPoista
 60. Valtavasti onnea 6-vuotiaalle niin ihanalle blogille!!!
  Tuo kisu olis kyllä söpö millä värillä vaan jos onni suosii! Heitetään nyt esimerkiksi se minttu/punainen kun se yhdistelmä on nyt päälimmäisenä mielessä :)

  VastaaPoista
 61. Paaaljon synttärionnea ihanalle, inspiroivalle blogille.
  Iloisen väristä kisua tavoittelen :)

  VastaaPoista
 62. ONNEA ONNEA ONNEA!!! :) Ja JEEEEE kun vieläki vaan jatkat. ihanaa :)
  Ihana tyyny kisu! miulla on jo yksi vartalollinen oranssi-kisutyyny, sen kaveriks olispa kiva saada toinen, vaikka harmaa-keltainen. Tai violetti. Joo, violetti olis huippu ihana!! :D

  Anniina :)

  VastaaPoista
 63. Onnea onnea! Ja kiitos ihanasta inspiroivasta blogista. Jos mua onni potkaisisi, niin kisutyynyn kelta-vaaleanpuna-harmaana tai jonain sellaisena mielelläni ottaisin.

  VastaaPoista
 64. Paljon onnea ja pinkki olisi meille kiva!

  VastaaPoista
 65. Onnea 6-vuotiaalle! Löysin blogisi vasta ihan äsken ja aivan ihania töitä teet!! Meillä on onni omistaa yksi sinun tekemä pöllösi ja myös kissa saisi meiltä hyvän kodin ;) Pieni poikani rakastaisi kissaa, oli se minkä värinen tahansa :)

  Kaisa

  VastaaPoista
 66. onnea 6v! mä en tiiä, miks mä oon vasta vähän aikaa sitten ruvennut seurailee sun blogia, on meinaan tosi inspiroiva ja kaikkee! :) jos kävis tuuri, niin joku turkoosi tai limenvihree tai joku muu kirkas väri olis kiva!

  VastaaPoista
 67. Onnea vuosipäivän johdosta! :) Blogisi on ihanan inspiroiva! :) mikäli onni suosisi, toivoisin kisulle musta-harmaata väritystä taikka sitten pääväriksi limenvihreää. :)

  VastaaPoista
 68. Onnea aivan ihanan inspiroivasta blogista!!! Täällä on niin paljon kaikkia ihania ja muitakin ihania <3 Kisutyyny ois aika kiva vaaleanpunaisena tai keltaisena tai pinkkimustana tai vihreänä tai tai tai...

  VastaaPoista
 69. Onnea Tiina ja Tiinan blogi! Uskomatonta, että aloittamisesta on jo kuusi vuotta! Olen suht alkuajoista asti seurannut, ja kuuteen vuoteen on kuules mahtunut aika paljon inspiroitumista, hymyjä ja ihastelua tämän blogin osalta. Kiitos ja kumarrus! Kisu sopisi sohvalle mainiosti esim. kelta-harmaana, Sykon pöllötyynyn kaveriksi :)

  VastaaPoista
 70. Onnea tuolle pienelle ja onnea blogille :) Minä tykkäisin tyynystä jonka oot luonut ihan itse ,ei ole muita toiveita. Sinun blogi on inspiroiva <3

  VastaaPoista
 71. Onnea blogille! Se on eri kiva. :) Jos tyynyn saisin soisin sen olevan oranssi-ruskea. :) Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
 72. Onnea ihastuttavalle blogille! Kisu voisi olla oranssi karviskisu :)

  Terkuin, Henna

  VastaaPoista
 73. Onnea Muita Ihania blogi! Toivoisin tyynyyni persikkaa, beessiä ja okrankeltaista :)

  VastaaPoista
 74. Onnea 6-vuotiaalle ihanalle blogille! Olisinpa löytänyt tämän jo silloin ;)
  Mutta jos tuollaisen söpöläistyynyn voittaisin, niin melkeenpä ottaisin yllätysväreillä sen. Kaikki käy :)

  VastaaPoista
 75. Onnea inspiroivalle blogille! Tämä toivoisi kirjavaa kisua, oranssia, punaista ja kaikkea lämpimän sävyistä. :)

  VastaaPoista
 76. Suuret onnittelut ihanalle blogillesi jota olen seuraillut sieltä ihan alkuajoilta lähtien vuodatuksen puolella :-) Kisutyyny on niin kovin suloinen! Ja jos voitto osuisi kohdalle, joku harmaan ja vaaleanpunaisen sävyinen voisi olla aika ihana :-) Upeaa alkavaa vuotta sinulle!

  kaakaokermavaahdolla@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Ihanaa. Mukaan tahtoo myös minä. Ja esimerkiksi keltainen sävyisyys ois kiva!

  julie

  VastaaPoista
 78. Onnea kuusivuotiaalle! Kaikki saamasi kehut on takuulla ansaittuja!

  En osaa päättää kumman lapsen värejä valitsisin, joten toivotaan, että MINÄ voitan ja saan turkoosi-lime sävyisen kisun. :)

  VastaaPoista
 79. Paljon onnea kuusivuotisen taipaleen johdosta.

  Osallistun arvontaan ja jos onni suosii, toivoisin että kissatyyny olisi jossain ihanissa väreissä, vaaleanpunaista, vaaleanharmaata, sellaisia hempeitä sävyjä... Sopisi pienen tytärlapsen huoneeseenkin :)

  VastaaPoista
 80. Hei ja paljon onnea! Tykkään kaikenlaisista väreistä mitä käytät joten en esitä mitään erityistä toivomusta.

  VastaaPoista
 81. Onnea kuudesta vuodesta! Värillä ei niin väliä, kunhan on värikästä! :D

  VastaaPoista
 82. Paljon onnea 6-vuotiaalle! Osallistun ehdottomasti arvontaan - tuo kissatyyny on ihana! Mikäli arpaonni potkaisee, saapi kisu olla väriltään minkälainen tahansa!

  VastaaPoista
 83. Onnea ihanalle blogille! Oi, ehdottomasti toivoisin voivani antaa Kisu-tyynylle uuden kodin. :) Mä ehkä haluaisin yllättyä valitsemistasi väreistä, ehdottomasti uskon niiden olevan täydelliset.

  VastaaPoista
 84. Onnea ja kiitos ihanasta blogista. Harmaa kisu olis suloinen.

  VastaaPoista
 85. Onnea-onnea! Luotan värisilmääsi ja haluan yllättyä ;-)

  VastaaPoista
 86. Oi mikä ihana kissa! jotain ruskeeta ja turkoosia vaikka esimerkiksi...

  VastaaPoista
 87. Onnea kuusivuotisesta taipaleesta! Ruskeaa ja vaaleanpunaista vaikkapa :)

  VastaaPoista
 88. Ihana! Mintunvihreä kisu sopisi 1-vuotiaan tyttäreni huoneeseen täydellisesti! Se sopisi myös yhteen äitini, sinun yläasteaikaisen käsityöopettajan, isoäidinneliöpeiton kanssa, jonka hän teki sinun torkkupeittosi innoittamana pyynnöstäni :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa! Terveisiä äidillesi! :)

   Poista
 89. Oi, mikä synttäriarvonta! Onnea, takana on jo pitkä taival ja toivottavasti tie siintää yhtä paljon myös eteenpäin mitä taaksekinpäin! :) Osallistun arvontaan mukaan, koska olohuoneeni kaipaa uutta raikasta tuulta ja uusien turkoosien sohvatyynyjen kaveriksi kelpaisi juuri kuvan värinen kisulityyny mustalla nenällä! :)

  VastaaPoista
 90. Onpas ihanainen kissanen! Minä taas haluaisin pinkin kisun mustalla nenällä :)

  VastaaPoista
 91. Onnea ihanalle kuusivuotiaalle blogille! Harmaa kisumisu olisi kiva!
  -Hansu-

  VastaaPoista
 92. Värillä ei niin väliä....laittaisin tyynyt poikieni (3- ja 6-vee) huoneeseen, eli jotain sellaisille naperoille sopivaa sävyä.

  VastaaPoista
 93. Hurmaava kissalaistyyny! Värivalinta täytyy kyllä jättää valmistajalle, koska en vaan osaa päättää <:)

  Kiitos ihanan ihanasta blogista!

  VastaaPoista
 94. Ihana blogi, ihana kissa ja ihana arvonta! värillä ei väliä, osallistun ehdottomasti!

  VastaaPoista
 95. Suloinen kisu ja ihana blogi! Nyt muutaman viikon lueskellut postauksia :) Väritoiveena ehkäpä harmaa, keltainen ja pinkki, sellainen tyttömäisen retromainen :)

  VastaaPoista
 96. Olen kahlannut blogisi jutut useasti läpi. Olet mahottoman taitava!
  Ida

  VastaaPoista
 97. Oih,paljon onnea! Olen vielä aika uusi tulokas blogimaailmaasi. Kisu olisi ihana violettina tai mintunvihreänä.
  Kaisa

  VastaaPoista
 98. Sininen tyyny olis ihana ! Kiitos inspiraatiosta

  VastaaPoista
 99. Ihana, taas kerran! Juurikin tuollaisena vaaleanturkoosina:)
  Tässä samalla vastaus edelliseen postaukseen... Moi, mä oon Ebba! Oon jo piiitkän seuraillu ja ihaillu sua salaa, mut en oo koskaan tainnu uskaltautua kommentoimaan. En tiedä miksi. Oon sun fani:)

  VastaaPoista
 100. Niin suloinen kisu! Ja onnea kuusi vuotiaalle:) Jos kisu tulisi meille, niin se voisi olla musta-kelta-valkoinen.

  VastaaPoista
 101. Paljon onnea kuusivuotiaalle blogille! Valkoista, harmaata ja oranssia toivon kisuun jos sattuisin sen voittamaan. :)

  VastaaPoista
 102. Onnea! kisu olisi ihana kelta-ruskean ;)

  VastaaPoista
 103. Oih! Onnea oikein paljon 6-vuotiaalle! Jo onni olisi niin suloinen, niin ottaisin mieluusti harmaa-musta-valkean kissan meille :) Emme oikeaa kissaa voi ottaa mieheni pahan allergian vuoksi, joten tämmöinen kissa olisi enemmän kuin tervetullut meille asumaan! <3

  VastaaPoista
 104. Onnea päivänsankarille! Keltainen kisu mustalla/harmaalla/valkoisella höystettynä passais meille kun nenä päähän!

  VastaaPoista
 105. Kisu on ihana, blogisi on ihana :-)
  T. Ninnu8
  Ps. Ihanaa päivää

  VastaaPoista
 106. Onnea blogisynttäreiden johdosta! Itse olen käynyt täällä kurkkimassa vuoden ajan ja olen viihtynyt :) Harmaa kisuli olisi mieleisin.
  t. Papu

  VastaaPoista
 107. Onnittelut kuusivuotiaalle, onhan tää sun blogi vaan huisin ihana! Omaan tyynyyni valkkaisin sinappia, harmaata ja tummaa sinistä...

  VastaaPoista
 108. Onni pienokaiselle! Oma kissa olisi musta valko keltainen!

  VastaaPoista
 109. Tää blogi vaan on edelleen yks mun ehdottomista lemppareista, ollut jo piiiitkään! <3

  Ihana kissatyyny ois kaikkein ihanein (joo, on se sana!) vaaleanpunaisena tai vaaleansinisenä tai mintunvihreänä, ehkä jopa pilkukkaana... Äh, en mä osaa päättää. Jotain karkkivärejä, kyllä sie tiedät! :)

  VastaaPoista
 110. Moikka! Edelliseen postaukseen en ehtinyt naputtelemaan, mutta nyt kerron kotta aloitin seuraamaan blogiasi kun odotit tyttöstä (ja minä meidän poikasta) ja muistan ne ihanat makuupussit joita teit ja tikkasit rakkaudella <3 paljon olet antanut inspiraatiota tänne jo vuosia, kiitos siitä ja onnea blogillesi!

  Jos kisu matkaisi Itä-suomeen, se voisi olla vaikkapa musta-valko-keltainen :)

  Heppu

  VastaaPoista
 111. Onnea 6-vuotiaalle! Blogisi on ihastuttavan inspiroiva! Minun kisuli olisi harmaa,pinkki,valkoinen.
  -Anna

  VastaaPoista
 112. Musta-valko-keltanen kisu tahtoisi matkata tänne Islantiin ;) Oon melkein koko ajan siun blogia seurannut ja mukana pysyn vastakin! Onnea kuusvuotiaalle :)

  VastaaPoista
 113. Onnea ihanalle blogille! Jos nyt sattuisi niin kivasti, että voittaisin kisun, saisit valita sen värit ihan itse, koska värimaailma on yksi blogisi parhaita puolia.

  T: Katja pipokurssilta

  PS. Pipokin on ollut ajat sitten valmis, en vain ole saanut otettua valokuvaa.. :)

  VastaaPoista
 114. Mukaan arvontaan, keltainen kissa olisi kiva :) Ja Onnea!

  VastaaPoista
 115. Onnea ja kiitos kaikesta kauniista, jotka olet kanssamme jakanut! Oot sä vaan niin taitava! Keltainen tai harmaa kisu, nenu vähän vinossa olisi upea :)
  -susu-

  VastaaPoista
 116. Onnea 6-vuotiaalle! Olen käynyt ihailemassa värikkäitä ja taidokkaita töitäsi jo vuosia. Toivottavasti jaksat jatkaa, blogiisi on mukava lukea. Siitä tulee niin hyvälle mielelle :) tämä on oikea värikylpy välillä, piristävää, kun itse olen niin varovainen.. Pitäisi olla itsekin rohkeampi.

  Jos onnetar suosii niin leijonankeltainen tai harmaa (sellainen Pekka Töpöhäntä) kisu pääsisi varmasti meidän 3-vuotiaan unikaveriksi.

  Marsutti

  VastaaPoista
 117. Onnea 6-vuotiaalle blogille! Toivottavasti jaksat kirjoitella vielä pitkään! Kisu-tyyny olisi ihana! Värimaailmalla ei oikeastaan ole edes väliä, kun kisu on niin söpö. Sanotaan vaikka, että keltainen olisi mahtava!

  VastaaPoista
 118. Osallistun! Väritoive olisi punaista, ruskeaa, keltaista tai vihreää.

  VastaaPoista
 119. Blogisi on kivaa luettavaa ja tekeleesi ihania! arvontaan täytyy kyllä osallistua ja väritoiveina esim. ruskea ja oranssi :)

  t. Heli

  VastaaPoista
 120. Onnea! Valkoinen kisu ja jotain kivaa turkoosia/keltaista/pinkkiä kaveriksi olisi mahtavaa saada jos onni potkaisee :)

  VastaaPoista
 121. Onnea esikouluikäiselle! Näköjään sama sääntö pätee (parhaimpiin) blogeihin ja lapsiin: nopeasti ne lapset kasvavat :D Väritoive musta ja oranssi. Arpaonnea kaikille!
  t. Heidi

  VastaaPoista
 122. Onnea kuusivuotiaalle! Löysin tänne Tilli Mössönpojan loppuaikoina, kun blogisi mainittiin jossain käsityölehdessä. Tulin katsomaan ja selasin varmaan koko blogin yhdeltä istumalta - rakastuin erityisesti pöllöihisi ja muihin ihaniin kirjailuihin. :) Kiitos inspiraatiosta ja hyvästä mielestä! :)

  punainen (tai punavalkoinen) kisu olis kiva :)

  VastaaPoista
 123. Paljon onnea blogille ja pikku tirpalle!!! :)
  Kisutyyny on ihanan symppis! Musta-valko-harmaa-keltasena sopisi meidän kotiin erinomaisesti!

  // Sini

  VastaaPoista
 124. Synttärionnittelut ihanalle blogillesi!
  Tykkäisin kissatyynystä piristävän oranssina, se kun on lempivärini :)

  VastaaPoista
 125. synttäri onnea blogille!
  Kisutyyny olisi ihana meidän sohvalle vanhan kissavanhuksen seuraksi...
  Toivon kisua Harmaanaamaisena,mustanenäisenä ja valkoisella kuonolla ! :)

  VastaaPoista
 126. Onnea hienoista vuosista! Ilmeisen paljon kahlattavaa siis jos joskus kerkeän kaikki varhaisimmatkin jutut lukemaan :) Tämä on ehkä paras kässäblogi, kiitos! Kisun värivaihtoehtoja vaikea sanoa, vaikka harmaalla pohjalla jtn värejä..

  -leena r.

  VastaaPoista
 127. Onnittelut blogisynttäre! Tää on yks mun suosikeista.
  Meille sopis just tollanen turkoosin värinen kisu. Muutkin raikkaat ja kauniit värit kävis ihan yhtä hyvin.

  VastaaPoista
 128. Mukana!

  Isosti onnea blogille ja kiitos kivoista jutuista!
  Katsellaan värejä sitten jos arpaonni suosii ;o)

  Loistavaa tulevaisuutta!

  Aino

  VastaaPoista
 129. Ihana on blogisi :)

  Väritoiveita en esitä, me tykätään kaikesta.

  VastaaPoista
 130. Onnea eskarilaiselle!

  Väritoiveitako pitäis esittää, apuuva! Räiskyvän keltainen olisi ihana, tai kuvassa oleva turkoosi, tai minttu taitaitai... Melkein mikä vaan ihana ja pirtsakka, joka tuo hymyn huulille! C:

  VastaaPoista
 131. Paljon onnea kuusivuotiaalle blogille! Omassani vietetään tänään kaksivuotispäivää, ja sekin tuntuu jo pitkältä ajalta, mutta että kuusi, se on paljon se :-) Musta kissa valkoisella kuonolla (vai mikä se on kun on se raita siinä naaman keskellä) olisi ihana muistutus edesmenneestä Heikki-kissastani. Tai sitten vaikkapa keltainen hassukissa!

  VastaaPoista
 132. Ai että mä tykkään tästä sun blogista.Täälä tullee aina hyvä mieli.Ite en vaan ossaa tehä omin nakkisormin mittään mutta nää sun teokset on vaan inspiroivia ja ihania!

  Väritoive ois joku ihana turkoosi,fuksia ja kultanen,kaikki yhteen roiskastuna :)

  -outih

  VastaaPoista
 133. Onnea ja innostusta jatkossakin! Toivottavasti jaksat inspiroida vielä kaaauuuaaan! :D

  Pinkki & vihreä yhdessä on mielestäni ollut aina herkullinen yhdistelmä!

  T. Heidi

  VastaaPoista
 134. Onnea onnea! Minulle kelpaisi vihreä&keltainen-yhdistelmä, jos satun voittamaan :). Blogisi on ihana ja olen sitä lukenut jo monta vuotta!

  VastaaPoista
 135. Musta, valkoinen, keltainen :) Ihana on blogisi ja inspiraatiota tulvillaan!! <3

  VastaaPoista
 136. Mulle kelpais toi kuvan sininen :)

  VastaaPoista
 137. Paljon onnea 6-vuotiaalle!
  Rakastan blogisi DIY-osiota!
  Tyynyn väreiksi käy mikä vaan - lempivärejäni pinkki, valkoinen ja musta.

  VastaaPoista
 138. Onnea! Vanhempi poikani täytti 6-vuotta tiistaina, joten on helppo muistaa blogisi ikä. ;)
  Ja arvontaan tietty mukaan, väritoiveena vihreä, keltainen tai oranssi.

  VastaaPoista
 139. Onnea blogille ja kirjoittajalle! Oon melko uusi lukija, mutta hirveästi oon saanut täältä intoa ja ideoita omiin juttuihin, nyt esim. on plussapeitosta vaikutteita saanut viltti tekeillä, jospa siihen vielä tänä talvena ehtisi kääriytyä. :)

  Kisutyyny olis hurjan kiva harmaana, pirtein tehostevärein ryyditettynä. Tai ihan minkä värisenä vaan, söpö on. :)

  VastaaPoista
 140. Onnea! Kisutyyny on ihana ja rakastan väriesi käyttöä. Blogi on ihana hyvän tuulen tuulahdus. Jos onni potkaisee, niin haluaisin yllärivärisen tyynyn!

  VastaaPoista
 141. Onnea ihanalle blogille. Punainen tai keltainen tyyny kyllä löytäisi paikkansa sohvalta.

  VastaaPoista
 142. Onneksi olkoon :). Punainen olisi minun mieleeni

  VastaaPoista
 143. Onnea tosi paljon.
  Toi sininen on tosi kiva

  VastaaPoista
 144. Ihana blogi ja hyvä toteutus. Ehdottomasti punainen

  VastaaPoista
 145. En osaa valita mitään värimaailmaa, luottaisin siihen että kisusta tulee loistava ja täydellinen millä vaan valitsemallasi kombolla ;)

  Onnea 6-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 146. löysin blogisi viimeisimmän Dekon kautta, onnea 6 v. ja olen aloittanut surffailun mukavassa blogissasi ja voimaantumisen ...kolme kissaa kotona ja mahdollisen voitto kissan väri saa olla yllätys kuten jo kotona olevat kissatkin ovat olleet...ps . ihana eiffel torni

  VastaaPoista
 147. Superpaljon onnea kuusivuotiaalle! Blogi on ihana ja paljon inspiraatiota antava. Kiitos, että saadaan lukea tekemisistäsi! :) Kisutyyny on (tietenkin) ihana, semmoinen sopis meille oikean hyvin vaikkapa violettina!

  VastaaPoista
 148. Suuresti onnea 6-vuotisen blogin kunniaksi! Oranssisävyinen olisi upea, mutta käsitöissä arvostan aina tekijän värejä, nehän kuitenkin kertovat jotakin ihmisestä.

  VastaaPoista
 149. Onnea 6-vuotiaan blogin kunniaksi! Tätä on ihana lueskella! Jos voittaisin, tahtoisin tuollaisen tyynyt ruskean ja punaisen väreissä!

  VastaaPoista
 150. Upeaa! Onnittelut! Blogsisi on ihan mieletön =) Jos ikinä lykästää niin saat yllättää mut!

  VastaaPoista
 151. Onnea, toivottavasti blogille tulee toiset kuusi vuotta vielä lisää, ihanaa luettavaa! Harmaa kisu soisi täältä saavan kodin, jos onni käy. (:

  VastaaPoista
 152. Onnea kovasti! Toivittavasti saan lukea vielä monta vuotta sun ihania postauksia. :) Jos onnetar on suotuisa niin jotain lämmintä vihreää tai keltaista on toiveissa. :)

  VastaaPoista
 153. Oijoi onnea :> Tämä on aivan ihanin blogi, inspiroiduin virkkaamaan isoäidinneliöitä ja joskus niistä pitäisi tulla tilkkutäkki, ikuisuusprojekti ♥ muutenkin sormet syyhyää, kun tekis mieli neuloa enempi kiitos sinun 8> no meille varmaan pinkkiä mutta no oikeastaan käy mikä vaan :D aaawwawawawpurr♥

  VastaaPoista
 154. Oranssi tai keltainen, auringon ja hyvän energian kunniaksi :)T: se paitaohjeesta ja sen neulomisesta haaveileva blondi -77

  VastaaPoista
 155. Ihana on blogi sulla <3 Onnea kuusivuotiaalle!

  Jos voittaisin, niin toivoisin kissatyynyä väriltään harmaa-okra-pinkki tai jotain sinne päin!

  VastaaPoista
 156. Onnea ihanalle inspiroivalle blogille :)! Hmm ehkä jokin vihreä , oranssi/keltainen tai pinkki olisi ehkä tyynyn väri.

  VastaaPoista
 157. Onpas vaikea valita! Oliskos pinkki sitten se paras.

  VastaaPoista
 158. Kääk!! Ihmeessä mukana! Huh, meinasin myöhästyä. Ihana kuusivuotias, ihana tyyny, tyttö ja koko paketti.

  VastaaPoista
 159. mullaki meinas menna arpa ohiSuun- onnea ja menestystä "muilleIhanille"...jos voitttaisin ni joku tollanen vedensininen tai harmaa tai valkoinen...saat ite käyttää luovuuttasi-luotan makuusi!

  VastaaPoista
 160. Onnea kuudenvanhalle! Meidän kuusivuotias kissatyttö tykkäisi esimerkiksi hattaranpunaisesta ja mintunvihreästä sekä kevätauringonkeltaisesta :-)

  VastaaPoista
 161. Hurjasti onnea ja blogi-iloa vielä moneksimoneksi vuodeksi eteenpäinkin! Ehdinmpäs vielä osallistumaan tähän arvontaan, kun varta vasten tulin vielä petistä pöytäkoneelle! Luurin kautta ei ole onnistunut vaikka yritetty on ainakin kahdesti :D Ja kommentoinkinkin on niin nihkeetä puhelimella..

  Eli mustavalkoinen kisu meille, jos voitetaan ja sille vaikka keltainen nenä!

  VastaaPoista
 162. Löysin blogisi vastikään ja neulomisinnostus pärähti heti käyntiin pitkästä aikaa. Itse tein pitkästä aikaa pojalleni pipon ohjeesi mukaan. :)

  Onnea 6-vuotiselle blogille!
  Väreistä kiinnostaisi musta-valkoinen kissa, pinkillä nenällä. :)

  VastaaPoista
 163. Onnea 6-vuotiaalle blogille! Itse löysin blogisi n.3-vuotta sitten ja siitä saakka olet kuulunut ehdottomiin suosikkeihini!

  Turkoosi-keltainen-harmaa olisi varmaan meidän näköinen kisuli. :) Tosin sulla on niin loistava värisilmä niin yllärikin vois olla kiva!

  VastaaPoista
 164. Inspiroivaa, ihanaa seitsemättä vuotta!

  Jos onni osuu kohdalle, niin luotan makuusi :)

  VastaaPoista
 165. Just vielä ehdin! Mäkin luottaisin sun makuun, tai no keltainen on ehkä erityisesti nyt ilahduttanut mieltä, mutta kaikki kiva käy. Onnea mulle paljon arvontaan!

  VastaaPoista
 166. Onnea ihanalle 6v:lle, olen seurannut pitkäään. Harmi harm,i että myöhästyin arvonnasta...

  VastaaPoista