12. joulukuuta 2011

PIPARISILMÄPÖLLÖT

Kävi niin, että kävelin kangaskauppaan. Siellä kahden pehmoisen kangaspalan kanssa kassalle. Kotona huomasinkin jo leikkaavani kankaita ja pöllöille söpöisät piparisilmät. Ompelukoneen ääressä häärin niin tehokkaasti, että osallistuin samanaikaisesti sekä Neitokaisen Muovailukerhoon että pidin myös huolen, ettei Hymykuoppapoikanen kaadu seisoskellessaan tuoleja vasten. Hyvin onnistui kaikki samaan aikaan. (...seisoma- ja kävelyharjoitusten tulokset olivat havaittavissa seuraavana päivänä, kun poika olisi mieluusti koko päivän kulkenut ainoastaan kävelyttäen) Iltamyöhään täyttelin pöllöjä, kirjoin silmiä ja ihastelin noita suuria nokkia, jotka ovat tyypillisiä juuri tälle piparisilmäpöllölajille.


6 kommenttia:

 1. Hei,

  mie tulin tänne tuolta edellisen blogin lukijoista. Sinne taas löysin kai jonkun toisen blogin kautta. Siun blogi on yksi miun ehdottomista lemppareista, kiitos tästä lapsenmielisyydestä ja innovatiivisuudesta. Miut löytää pikkuviuhtinen.blogspot.com osoitteesta. Niin, ja onnea uuteen blogiin!

  VastaaPoista
 2. Ihania :)
  Huomasin muuten tänään Accessorize (tai jotain siihen suuntaan) liikkeessä, että ovat mokomat matkineet sun pöllöjä!

  VastaaPoista
 3. Ihania pöllösiä! Voiko tuollaisen ostaa, paljonkohan ois hinta postareitten kanssa?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikki! :)

  Riikka, assessorizessa on kyllä usein kaikkea pöllömäistä, mutta ei kai ne aivan kopioita ollu? :D Mr. Assessorize hyödyntänyt siis hyvää :)

  Maaduska, mulla on kyllä muutama ylimääräinen, laitappa sähköpostia muitaihania(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Sulla ne pöllöt vaan söpistyy! :)

  VastaaPoista