12. joulukuuta 2011

PÄIVÄNSANKARI
Hymykuoppapoikanen juhli tänään kakskolmasosavuottaan. Sen kunniaksi soiteltiin vähän kitaraa. Ja on muuten ihana hytkyjä tuo poikanen aina kun musiikki soi. Huojumista ees taas ja polvet notkuu, jos seisoskelee. Musiikkimiehiä, sanoisin.


7 kommenttia:

 1. Paljon onnea rokkaavalle sankarille!

  VastaaPoista
 2. Onnea pienelle! Piti nyt vihdoin kommentoida, kun on aihe niin lähellä sydäntä. Kun siis tuolla aikasemmin jo pyytelit lukijoita tulemaan esiin :) mulla on nelisenkuukautta vanhempi eli ylihuomenna jo 1-vuotias poikanen, joka on ihan samanlainen hytkyjä <3 päädyin alunperin lukemaan edellistä blogiasi, kun googletin muistaakseni jääkarhun kuvaa :D blogimaailma oli mulle sillon vielä aika vieras käsite, siksi jäit niin hyvin mieleen. Sun blogin kautta löysin kaikkea muutakin ihanaa ja aukesi siis ihan uus maailma, joka piristää kivasti kotiäidin päivää! varsin ihanaisia tekeleitä sulla täällä on, aina tämän tästä käyn vilkuilemassa :) ex-tamperelaisena on myös mukavaa kuulla, mitä sillä seudulla tapahtuu - monet blogit kun pyörivät täällä pääkaupungissa. kiitos siis elämäsi ja ideoittesi jakamisesta, rikastuttakoon ne internettiä jatkossakin! :D

  VastaaPoista
 3. Jostain syystä mulle ei oo näkynyt sun päivitykset kuin vasta nyt. Mutta kiva että nyt näkyi! Ihana musiikkimies teilläkin :) Meidän pikku-ukko (7kk) "laulaa" (joskus jopa korkealta kirkuen!) musiikin mukana. Oliskohan pojista bändiksi? ;)
  Ihanaa joulun aikaa :)

  VastaaPoista
 4. hei minäkin täällä. tiedoksesi se :) ihastelen aina luomuksiasi. ja nyt sydämessä pyörähti, kun näin pienet rokkifarkkuset ja hattivattikitarat <3 ihania kumpainenkin, musiikkimies tietty enempi, se kai olisi ollut sanomattakin selvää :)

  VastaaPoista
 5. En kestä kun Runski on niin söpö! Haluan halia sitä! Untuvainen tukka, vielä vauvanpullea mutta kuitenkin jo iso. Voih.

  VastaaPoista